sila bagi sumbangan.... =D

Saturday, 8 October 2011

alahai pak arab...

masih belum bergelar pelajar ummul qura dgn rasmi... sbb?

dialog yg da terbiase ambo dnga "biase la kerje ngan arab.. xkene esok, kene minggu depan.."

huh~~~

ni da lebih sminggu ambo d cni..

nk tahdid mustawa (ujian penentu kelas..kot.. eheh)

jumpa si A, si A ckp "ok, file mu aku da bg kat c B.."

jumpa si B utk tahdid mustawa , "mane file mu..? xdop file xleh wat ujian... g tnye si C.."

jumpe lak si C, ambo tnye, "td aku jumpe si B utk tahdid mustawa, dia suh tnye mu mane file aku.. file aku ade ngan mu ke..?

si c jawab "mu kene tnye si d.. tp si d cuti loni, sampai lpas aji...."

hamek kao pami..

alahai pak arab..

lambat lg la aku nk bleh masuk klas...

sabo je la... esok pulak urusan ambo utk di cube skali lg

*crite ini ade ubah suai sikit utk kesedapan rase...

=D

p/s : akak diana rasyid @ senyum-senyum : apsal ambo xley buka blog akak ek..? dianarashid.com kan...?

11 comments:

Qaseh dalia adelia said...

hihi sabar je lah

Noor Fatin Nadia Ismail said...

haha.. terperanjat jugak la pak arab kecek kelate.. ada kesempatan lagi ni, jalan2 la dulu kat sana.. best of luck..!;)

Sunah Sakura said...

tu dugaan untuk belajar tu..hehehe..

takleh bukak ke blog kak diana tu? hari tu cam de poblem redirection ke page lain..tengah betulkan kot..

ShErA said...

main passing - passing plak ye pak arab ni...

Amirah Adnan said...

ohoi.. stress nye cenggitu.. sabar ye ustazzzz

Titisan Hujan said...

teruji kesabaran cenggini

dill said...

sabo bebanyak weh

dill.

RuMaH TuA said...

Isk3..
Menuntut kesabaran yang tinggi...
Ada hikmah, tenang2kan diri dulu mungkin.

"Moga Allah pelihara"

Afikah Aziz said...

siannye ostat...xpe2 sabar bebyk ye

nurfatiha blacky said...

ore arab beaso dio doh. mace2

Ain Zulaikha said...

hehe dugaan ..........