sila bagi sumbangan.... =D

Wednesday, 23 November 2011

keriangan kemenangan pasukan malaysia di kongsi bersama jemaah haji

assalamualaikum..

firstly, berjuta-juta kemaafan ambo mintak, sbb masih belum bisa blogwalking ke blog2 kamu..

wallahi ana masyghul jiddan.. kalu dalam bahasa arab nye..

melayu nye, ambo sibuk sgt3..

klas da sminggu stat, walau pun br je lpas aji, n minggu depan da nk exam.. adoi...

tulon doakan kejayaan ambo ye..

semua masih dalam kegembiraan di atas kemenangan pasukan bola sepak malaysia mempertahankan kilauan emas dalam sukan sea kan..?

siyes, kegembiraan tersebut sampai ke saudi ni...

antara contoh :
ni antara papan notis d hotel safwa..


tahniah team malaysia.. tahniah.. tahniah.. tahniah...

n skarang, ambo terpaksa ke madinah al-munawwarah.. so, moga jumpa lagi di alam maya..

=D

6 comments:

Liyana Zahim said...

Kali ni menang mmg tol2 dpt smbutan kan pamie.. Huhuhu~ Hi pramugari.. Wakakaka~

qasehraihan said...

ambo doakan deme bjaya dgn cmerlangla...

malaysia terbaekk..hehe

Amirah Adnan said...

good luck ustaz!

hitamanis said...

dok kt madinahhhh!!!beshhhh....

fuad ansari said...

slmt dah ustaz kat sana.. gud luck.. mungkin tak lama lagi blog ni akan bertukar bahasa.. dari bahasa melayu ke bahasa arab.. (",)

deeya said...

time nengok diowang lawan memang bukak tutup bukak tutup mata je pakai bantal .. nak2 time penalty . kih3 !!