sila bagi sumbangan.... =D

Sunday, 22 May 2011

padan muko ko!

hah.. pehal plah dh bising2 dlm bilik guru...

ohooo.. sensasi baru...

kwn ambo, merangkap ustz skulah ni jugak, bjaye mengoyak kertas jawapan sorang budak..

kes nya?

hummm... jawapan da penuh.. kira budak bijak la..

di awal mula2 preksa, di kesan oleh pengawas, budak ni bg tiru... siap angkat2 kertas jawapan lg.. hamboih, terer bebeno ko budak..

bg lu first warning... 'sila letak kertas kamoo atas meja, dan jawab leklok..'

mase bjalan....

tgk2 dia angkt dia punya kertas lg..!

kwn ambo buleh lg sabor, katenye la..

'kamo,(siap tunjuk lg) sila jangan angkat kertas jawapan kamoo.. jgn bg org len tiru...'

tunduk budak tu...

mase bjalan lg...

perhati pnye perhati, mmg sah budak ni bg tiru..

'hah! kamoo.. mai cni, bwk kertas kamoo skali...'

sambil ustz tu pgang kertas, dia tnyo itu budak...

'enta bg sape tiru?'

budak tu diam..

tnyo lg..

'bagi sape tiru..?'

diam lg..

okeh... praaaaapp.. make terkoyak lh kertas jawapan beliau..

'silalah keluar' ayat penyudah ustz tu..

hah padan muko kau budak..!

expert giler dia ni cheating... ngeheh


ambo nk rekomen utk mane2 jabatan yg tlibat nga exam buat cmni...

kompem bebudak xmniru punyo..!
=D

10 comments:

liyana said...

kesian budak tu...
letih2 dia jwb..
erk..gmbr last skali tu x ley bla..haaha

kokser kokdam said...

liyana: tu la.. tp padan muko jgak.. kan da pesan, buat baik berpada2, buat jahat jgn sekali.. buat sekali terus je koyak.. hamek!

gmba last tu nk try rekomen ngan mudir.. ngeheh

Hanis MY said...

haha biso weh tange dio ado tigo..gambar last tu stuju sgt2 kompem tok niru...

Amirah Adnan said...

haha..siyes terer la gmbr first tuh..

budak tuh mmg berani gile la sampai 2 3 kali kena warning pon buat xtau je..last2 kena koyak kertas baru la sengih2.. haha

redza said...

ahaha budak2 zaman sekarang...zaman aku skolah dulu tiru pon senyap2 je hehe

AiDa AzRyN said...

haha.. bagos jugak buat cenggitu.XD

Liyana Zahim said...

Gmbr bwh tu elok sgt tu ltk kt proposal anto kat kmntrian pndidikan.. Huwahakhakhaka..

YAYA AZURA said...

budak tu pun .. tau dah terer tp jgn lah nak menunjuk.. haha.. kan dah kena kyak kertas..ape daa...

*nak join bloglist kena buat entri..^____^

diana said...

dia angkat untuk sapa??
dia kena ugut kot dengan budak yang nak meniru dia tu..
sebaiknya tak baik la di koyak kan..
mungkin lebih baik dia di alihkan tempat duduk budak tu kat tempat lain..
luar kelas ke..

kokser kokdam said...

nk jawab yg diana dulu ek: blakng budak tu, adelah budak jnis senyap.. kanan dia, pon jenis tu jugak, kanan dia dinding.. baik ati bebeno budak tu bagi tiru jugak lpas kene warning..

hanis MY: ramai dh stuju utk gambaq last tu.. eheh..

amirah: tu la pasal, dua kali warning cukup la, kali ketiga plak, org tnye xjwb, kn da kene koyak..

redza: budak skrang da tersangat berani.. uhuh

aida azryn: kene buat proposal nih.. heee

liyana zahim: agak2 tan sri muhyidin trima x? wakaka

yaya azura: padan muka budak tu.. haha.. tp siyan jugak, ambo xley nk backup itu budak.. entri..? uhuk.. nati, ambo keno tgk balik...

=D