sila bagi sumbangan.... =D

Thursday, 30 June 2011

kisah lucu dalam letih

belek2 gambo lam my biloved liptop..

tejumpe gambo yg mengingatkan kisah letih dan lucu..

tarikh nye xhengat da bile nye.. tp awal taon kot..

ambo n de geng melenguhkn tgn p main boling d kbmol..

letih nye..?

main boling tu la.. 5 gem..? bg ambo yg xreti, mmg letih woo.. balik umah tangan terketar2 cam nk
kene observe utk diploma pendidikan.. - ape kaitan..?


dalam keadaan letih, berlaku la sesuatu yg agak lucu bagiku..

lucu nye..?

ni haaa...





nampak x tang lucu nye..?

bola tu brenti weh..! xkene pin pon..

bola yg kabur tu bukti sdang bergerak..

bukan skali pulak tu.. DUA..  aku cuba intai tinguk la si pelaku..

wallaweh... laki, punye bodi katang giler..?

katang korang tao dak mende? body builder la lebey kurang..

cam body ambo.. hahahahahaha

heran jugak.. cmne die leh wat bola tu brenti kat tengah tu ek..?

hebak!

ade sape2 leh ajor aku wat cenggitu..?

=D

25 comments:

dill said...

ce tipon die. hihi

dill.

Mrs.Yie said...

erk..ambo raso bola tu magik la ostat..hahaha :)

diana said...

sebab body dia katang le kamu ambik gambo sembunyi2 tu kan???
hehhh

liyana said...

haha..pelik

~~Ticer Wann~~ said...

musykil la... nak try buat la.. :D

^baju kurung^ said...

ade brek tu. pakai remote control. ce beli kat kauter die, mmmg ade tuu..

vampire's lovex said...

tu makna nya dia xde stamina dalaman hahaha... dia ingat main guli ke hape. kah kah

Afikah Aziz said...

kat tempat bola tu benti ade gam hak3x...

ArulchelseA said...

weehhh amerikaaaa mu....hok aloh...

qasehraihan said...

megic la tu ostad..haha

ostad..meh baca..

entry panas hati lagi..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

redza said...

aku rasa dia lapar..tu xdok kudrat nak lempar bola laju2 tu

kiz said...

takdir penentu segalanya..

Awan said...

sama kita, xbape nak reti men boling

Liyana Zahim said...

Perlukan skill yg hebak ni pami.. Hahaha~

Fathiah Hamim said...

erk? lepas neh mesti dia tak g bowling situ.

fazilzura said...

wakakakakak lawak nyeeeeeeeeeeeeee

Ain Zulaikha said...

dop reti ambo wat cenggitu hahaha

zarazueyin said...

meme hebak! hehe

Raden said...

2 la skill paling hebat...

Pak Syahot (sYaHir) said...

hahaha....ble tgk gambo tu, rse pening ambo, hilang sket dah...terbaik wok!!

bunbun said...

katang? hahaha. masuk sini memang boleh graduate bhse kelantan woahh

afifi lubis said...

haha meme hebat dio bleh wat breti mi..ore panda main boling pn payoh nk wat breti depe pin..

YOUsoF said...

Lucu tahap memalukan lebih² lagi bila budak pompuan darjah 5 pun tak boleh buat macam tu.. ;DD

.fariza. said...

muahahaha.
btw, tak reti men sgt gak benda ni -.-

syrupmasin said...

haaa?? hahaha..gile lah :D