sila bagi sumbangan.... =D

Monday, 6 June 2011

DIA SELALU SUPPORT BLOGGER BARU


 

Entry Title: BEN ASHAARI DOT COM
Description:
Category: Blogger of the Year
Submitted On: Fri, 22-Apr-2011
Share
Click here to view in entry in actual website.

Woot! You have successfully voted.





___________________________________________________________________________________

knal BEN ASHAARI..?

hah,xknal? kli je kat name beliau tu, ambo da link kan ke blog beliau..

sebgai org baru dlm mende ni,

mmg nk berterimo kasih kpd beliau..

sbb? br dua kali komen kat page beliau, da lebih 10 org mai cakap, from abg ben punyo blog..

hah.. tu br dua kali.. kalu berebon2 kali..?

just join ape yg dia buat, then tunggu la ape dia bg kat kamoo..

pikir la snirik..

*ini bukan segmen BEN ASHAARI yg buat.. anok buter beliau yg anjur.. (BeloG MTT)

9 comments:

Belog MTT said...

tHANKS JOIN ! BESOK JOIN LAGI OKE~ :)

Liyana Zahim said...

Tahukah anda bahawa saya sdikit bebal join segmen2 insan bloger laen? Tak phm step.. Wakaka..

Papa Mifz said...

entry2 blog ben mmg byk membantu blogger2 baru mcm kito nih...

Sunah Mohammad said...

abang fahrin memang baik~~ :)

chichi said...

ooo dia mmg terkenal di kalangan blogger..mmg tak nafi..

diana said...

rugi sapa tak join segmen2 ben ni..
pengaruh dia kuat..

qasehraihan said...

ben lagi...hrmmm..ben ni abang besar..kakaka

kokser kokdam said...

belog MTT: okey~~

liyana zahim: tahukah anda, hamba baru tahu yang anda sebegitu ghupe.. hahaha.. kamoooo

papa mifz: btol.. cuma perlu join je..

sunah Mohammad: abang fahrin..? sape tu..?hahaha

chichi: setuju.. sape xknal tu, mmg dio xjalan2 kat blog org la.. eheh

diana: btol3..

wasehraihan: awat? kamoo anti beliau kah.. hahaha

redza said...

xminat nk join