sila bagi sumbangan.... =D

Monday, 6 June 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG



BEN ASHAARI buka peluang.. :

(( Memandangkan ramai sangat skang ni blogger baru , apa kata kita saling bertukar link blog antara satu sama lain ? Amacam ? Aku cuma jadi pengantara jer ... 

Caranya mudah saja.. Setiap blog yang ingin join ni , perlu ada satu BLOG LIST yang baru ( bagi pengguna blogspot , sila add widget > blog list ) ...atau boleh je guna bloglist yang lama .. terpulang .. 

Kemudian ,sila  pilih blog dari SENARAI BLOG yang akan dinaikkan nanti .. Dan tinggalkan komen di blog mereka dengan mengatakan bahawa SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ... 

Jika ada respon nanti dari blogger tersebut , maka masukkanlah link blog tersebut ke dalam blog list di blog anda .. Mudah kan ? Kira tukar suka sama suka laa..))

25 comments:

Liyana Zahim said...

Kokser smakin matang.. Hahaha.. Bakpe tulisan kecik.. Sy memakai kanta ini..

JIJI YU said...

wat bloglist tu mi..ehehe..awek puji uh..ahaha..tahnioh2..

Liyana Zahim said...

Kokser, nk try tp lmbt bukak tak smpt nk join ni.. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

k a k L a m p said...

ben ashaari lagi.. sape nih iskk..?? kompius sunggoh

Fauzie Jasmani said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA http://eiz1004.upprofits.com/

qasehraihan said...

mksihla demo folo kawe..kawe dh bld..folower ke60..kawe masukkn kt bloglist skali a sene nok mari pahni..hehe..kecek klate..kikikiki

Atika Farha ;D said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA

http://blogfarha.blogspot.com

SELAMAT BERKENALAN!

Kalamhati said...

AMBO BERMINAT UTK BERTUKAR LINK DENGAN DEMO..=)

Wahida said...

Terjah daripada blog En. Ashaari :D

Pak Syahot said...

SY BERMINAT MENUKAR LINK DGN ANDA.... KALAU SUDI NNT PS AKN LETAK DLM BLOGLIST JOM USHA BELIAU & REPLY LA YE KAT
http://paksyahot.blogspot.com

p/s:kalau takde nnt boleh usha kat entry http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

PikaPiko said...

saya berminat nak tukar link dgn anda...

http://magentalabel.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

eyrah said...

jom tukar link?


http://akupunyasukablog.blogspot.com

apisv2 said...

salam, mengunjungi rakan
segmen abg ben :D

apisv2.com [go]

redza said...

makin glemer ko ostat..aku pon nk tuka link..buleh dop

mynayusof said...

saya berminat nk tukar link dgn awak..:)

http://mynayusof.blogspot.com

1StopShoppingCentre said...

tumpang lalu kawan2...jom shopping di sini, http://1stop-shoppingcentre.blogspot.com/

sarah-najwan said...

selamat maju jaya..
selamat bertukar link deh..

dunia blog mmg best
andai kita boleh bertukar2 pendpt dan berkongsi maklumat..

Wahida said...

Thanks En. Kokser dan salam kenal. Oke, dah masukkan dalam bloglist saya :D
http://wydaz.blogspot.com/

Kalamhati said...

timo kasih...akak add demo doh..=)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum... wiiiwwwwiiiitttt~~
Nadh datang melawat.. :)

Nak ajak tukar-tkar link, itupun kalau sudi.. kalau sudi nanti tinggalkan kumen kat bawah ni ya:) maceh..

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

haha said...

jom tukar link. hee

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

haha said...

jom tukar link. hee

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

farahin nasir said...

salam pekenalan..

jom tukaq2 link lagikkk!

harap ley bace n kongsi2 post yg best2 nnti..

n i be yor follower now..
(wat entry yg best2 meh.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

kiera'sakura said...

fahmi jom tukar link...=)

http://kierasakura.blogspot.com/